Search

Πάμε για αντιστροφή!

Όπως γνωρίζετε εδώ και 13-14 χρόνια ασχολούμαι με το πρόβλημα υγείας που σταδιακά με έχει καταστήσει σωματικά ανάπηρη, δεν περπατάω, δεν μιλάω καθαρά, δεν χρησιμοποιώ τα χέρια μου και γενικά δεν αυτοεξυπηρετουμαι. Έχω δοκιμάσει αμέτρητες θεραπείες, εδώ ή και σε άλλες χώρες, καθώς δεν υπάρχει ένα επίσημο ενδεδειγμένο φάρμακο ή πρωτόκολλο θεραπείας για την χρόνια μορφή της νόσου Lyme που έχει ''χτυπήσει'' κινητικούς νευρώνες και μιμείται /προκαλεί την ανίατη ασθένεια ALS. Πολύπλοκη κατάσταση χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες από τους γιατρούς (και πολλούς άλλους), ειδικά όσο περνούν τα χρόνια.


''Μην περιμένετε πολλά κυρία Παπαζήση, κάποια πράγματα έχουν παγιωθεί, καταλαβαίνετε...'', μου είπε η τελευταία γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα στην συνεδρία μας στο Skype.

Αυτό ήταν. Μου γύρισε το μάτι! Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη δήλωση, γιατί μου άλλαξε τα φώτα! Συνειδητοποίησα ότι είχα αποδεχτεί κι εγώ το πάγιο της κατάστασης και ενώ έλεγα και έλεγα θα γίνω καλά, never give up κλπ, μέσα μου βαθιά ΔΕΝ το πίστευα, τα είχα παρατήσει. Επίσης κατάλαβα ένα τεράστιο λάθος που έκανα τόσα χρόνια... Ανυπομονησία. Δεν επέμενα στις εκάστοτε θεραπείες. Περίμενα άμεσα αποτελέσματα, που αν δεν έβλεπα, τα παρατουσα και πήγαινα για άλλα.


Έτσι λοιπόν όλη την εβδομάδα το έριξα στο ψάξιμο. Βάλθηκα να βρω κάποιον που να είχε τα δικά μου νευρολογικά συμπτώματα (ALS) και να κατάφερε να τα αντιστρέψει. Έστω λίγο βρε αδερφέ! Να αποδείξω σε μένα πρώτα και σε όλους τους άλλους που ευελπιστώ να βοηθάω με την εμπειρία που ζω, ότι γίνεται. Και ναι γίνεται παιδιά! Βρήκα! Μόνο στην Αμερική έχουν καταγραφεί από συγκεκριμένο γιατρό 41+ ALS reversals! Εντάξει κάποιοι σε πολύ πρώιμα στάδια, αλλά και καποιοι σε προχωρημένα.

Εκστασιαστηκα! Γύρισε ο διακόπτης! Το πιστεύω περισσότερο από ποτέ, θα νικήσω! Αν τα κατάφερε ΕΝΑΣ, γιατί όχι και εγώ;

Θα μου πείτε, οκ αλλά πώς;; Όλοι οι νικητές είχαν τα εξής κοινά: Ακλόνητη πίστη, επιμονή, πεποίθηση πως θα τα καταφέρουν και ένα δίκτυο ανθρώπων δίπλα τους με ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση της ίασης. Το μυαλό παίζει τον κυρίαρχο ρόλο εδώ. Focus στα θετικά και μόνο, όσο μικρά και αν φαίνονται κάποια από αυτά. Φυσικά πολλά συμπληρώματα, βιταμίνες και ό,τι χρειάζεται ο καθένας για να υποστηρίξει τον οργανισμό, διατροφή, φυσικοθεραπεια, λογοθεραπεία, μασάζ, διάφορα μηχανήματα, είναι λίγα από τα πράγματα που βοήθησαν αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή.


Ποιος είναι μαζί μου; Ξεκινάμε! #chooselife #NEVERSURRENDER

168 views1 comment

Recent Posts

See All