Search

Reversal mode: ON / 1η εβδομάδα / Λίστα

Μετά την απίστευτη ανταπόκριση από όλους σας στην ανάρτηση μου για την αντιστροφή της ασθένειας, ένιωσα τόση δύναμη και ευγνωμοσύνη, που αποφάσισα να γράφω εδώ (και στο φεισμπουκ φυσικά), την εβδομαδιαία πρόοδο, μη πρόοδο, νέα, σκέψεις και οτιδήποτε άλλο, ώστε το ΜΑΖΙ να γίνει ουσιαστικό, να προχωράω σε αυτό τον μαραθώνιο με όλους εσάς μαζί!

Το ζητήσατε, ας προσέχατε!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν ξεκίνησα την διατροφή που μου συνέστησε η καινούρια γιατρός – διατροφολογος που συνεργάζομαι και παράγγειλα τα συμπληρώματα. Ένα σοκ το έπαθα με το κόστος των συμπληρωμάτων, αλλά θα έρθω και σε αυτό. Έκανα και κάποιες εξετάσεις αίματος, σε γενικές γραμμές όλα οκ, μην αρχίσω με τα ιατρικά και πλήξετε. Το σημαντικό ήταν ένα βίντεο από τα πολλά που βλέπω, το οποίο με έκανε και συνειδητοποίησα κάτι για μένα. Και τι μας νοιάζει, ίσως πείτε. Ό,τι μοιράζομαι το κάνω και για να βοηθήσω κάποιους που ταυτίζονται μαζί μου.

Η συνειδητοποίηση ήταν ότι δυσκολεύομαι να ζητήσω βοήθεια! Δεν μπορώ να νιώθω ‘’βάρος’’ στους άλλους. Έτσι μεγάλωσα, έτσι έμαθα, να μην ενοχλώ, να είμαι διακριτική, χαμογελαστή, να στηρίζω όλους τους άλλους. Ακόμα και τώρα, εμφανίζομαι περιποιημένη πάντα, ευχάριστη, αποφεύγοντας να πω σε όποιον έχω μπροστά μου τι μπορεί να πέρασα πριν έρθει, πόσο πόναγε η μέση μου το πρωί, ή πόσο έκλαιγα το προηγούμενο βράδυ στο κρεβάτι.

Και καθώς μεγαλώνοντας μου αρέσει να εξελίσσομαι και να γίνομαι ο αληθινός εαυτός μου, μακριά από εγωισμούς και χαζά ΠΡΕΠΕΙ, ζητάω βοήθεια πλέον, χωρίς φόβο και πάθος και (τις συνήθεις) ενοχές.

‘’Πώς μπορώ να βοηθήσω Τζω; ‘’ με ρωτάνε συχνά κάποιοι φίλοι. Έφτιαξα μια λίστα λοιπόν, ώστε να ξέρει όποιος θέλει να #standbyTzo

1. Κοινωνική δικτύωση : όσοι έχετε πάρα πολλούς φόλλοερς στο Ινσταγκραμ, ή γνωρίζετε κάποιον με πάρα πολλούς φόλλοερς στο Ινσταγκραμ, κάντε γνωστή την ιστορία μου, αν έχω μεγάλο αριθμό ακόλουθων στο λογαριασμό μου @geo_papz, μπορώ να κάνω affiliate με εταιρείες βιταμινών, συμπληρωμάτων κλπ και να τα προμηθεύομαι χωρίς να χρεωκοπησω.

2. Συνεχίζω οικονομικά : στο site έχω Donate μεσω PayPal. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ποσό βοηθάει! 14 χρόνια δεν εργάζομαι και παλεύω μια πανάκριβη ασθένεια. Ήδη ξέρετε ότι πριν λίγα χρόνια πούλησα το διαμέρισμα μου για να ανταπεξέλθω στα έξοδα των θεραπειών και των ταξιδιών μετά την Ινδία, όπου πήγα με τη δική σας βοήθεια. Πολλοί ασθενείς στο εξωτερικό χρησιμοποιουν το GoFundMe για να πληρώνουν τα μηνιαία απαραίτητα συμπληρώματα, φυσιοθεραπειες, λογοθεραπείες, εξετάσεις κλπ κλπ. Εδώ δεν υπάρχει, ίσως κάποιος που ζει σε χώρα με δυνατότητα GoFundMe μπορεί να φτιάξει σελίδα για μένα.

3. Θέλω παρέα και ανθρώπους εδώ κοντά σε περίπτωση ανάγκης. Να ‘’εκπαιδευτούν’’ από την φροντιστρια μου σε 2-3 βασικά, ώστε αν συμβεί κάτι να μπορούν να πεταχτούν να με ταΐσουν για παράδειγμα, ή να με σηκώσουν από το κρεβάτι.

4. Η διατροφή μου πλέον θα είναι πολύ καθαρή, χωρίς γαλακτοκομικά, γλουτένη, ζάχαρη, ή επεξεργασμένα τρόφιμα. Όσο γίνεται βιολογικά, γιατί με το Lyme ο οργανισμός μου έχει ήδη πολλές τοξίνες και επιπλέον λόγω της ακινησίας δυσκολεύεται να τις αποβάλει γρήγορα. Όταν έρχεστε επίσκεψη, ΜΗΝ φέρνετε γλυκά. Φέρτε μου κάτι που θα βοηθήσει την υγεία μου, όπως πχ ωμούς ξηρούς καρπούς ή σπόρους, αβοκάντο, φρούτα, berries φρέσκα ή κατεψυγμένα, βιολογικά προϊόντα, αιθέρια έλαια, οτιδήποτε φυσικό τέλος πάντων. Ας αλλάξουμε συνήθειες και στα δώρα, όλα για την προσπάθεια αντιστροφής και ας φαίνεται αστείο να πας επίσκεψη με μια σακούλα από τη λαϊκή! Να γελάμε και λίγο ε; Είναι θεραπευτικό!

224 views0 comments

Recent Posts

See All